Schoonheidssalon Krommenie

Welkom bij Due Donne, Schoonheidssalon Krommenie, gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Krommenie. Van massages tot gezichtsbehandeling en van definitieve ontharing tot acne vermindering. U bent hier aan het juiste adres!

Mijn naam is Nina de Kleine. Sinds september 2018 werk ik bij deze fijne schoonheidssalon. Met trots kan ik zeggen dat ik per 1 augustus 2019 deze schoonheidssalon heb overgenomen en dus eigenaresse ben van mijn eigen salon!

Previous slide
Next slide

Tyro purify Treatment

€43,50

Oppervlaktereiniging gezicht en hals

Peeling of scrub

Verwijderen onzuiverheden

Masker

Dag- of nachtverzorging

± 45 minuten

Tyro compact Treatment

€50,50

Oppervlaktereiniging gezicht en hals

Epileren

Peeling of scrub

Verwijderen onzuiverheden

Masker

Dag- of nachtverzoring

± 60 minuten

Tyro comfort Treatment

€55,00

Oppervlaktereiniging gezicht, hals en decolleté

Epileren

Peeling of scrub

Ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté

Masker

Dag- of nachtverzorging

Lichte dag make-up

± 75 minuten

Laser ontharing

Laserontharing is een veilige en effectieve manier om van overbeharing af te komen. Door veelvuldig epileren, scheren of harsen kunnen er op de lange duur irritaties en ontstekingen van de huid ontstaan. Daarbij wordt de Monolith LASER ook ingezet voor huidverjonging, pigmentvlekjes en acne vermindering! De meest voorkomende symptomen na een behandeling is huidirritatie in de vorm van roodheid. Dit trekt vaak al snel na de behandeling weer weg.

Lees hier verder om meer te lezen over de voordelen, risico’s en vereisten.
TYRO 24 Hour Eye Treatment


In de salon wordt gebruik gemaakt van SalonnePro Amsterdam, TYRO Cosmetics en Make-Up Studio. Deze zijn  dierproefvrij ontwikkeld, hypo-allergeen en bevatten uitsluitend hoogwaardige werkstoffen en verzorgen de huid daardoor zeer effectief.SalonnePro Amsterdam wordt ook wel SPA genoemd. Bij SPA hebben ze een duidelijk doel, namelijk natuurlijke huidverbetering voor iedereen! Sustainability, het milieu en het inzetten voor maatschappelijke doelen zijn voor hen erg belangrijk.


De producten van TYRO zijn ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Molenaar en zijn vrouw Antoinette. Op basis van kennis en jarenlange praktijkervaring zijn alle producten samengesteld. Een paar belangrijke ingrediënten mogen daarbij niet ontbreken. Zoals bijvoorbeeld zout en vitamine E. Water is onmisbaar voor een effectieve huidverzorging en daarom is zout belangrijk. Zout heeft namelijk een vochtbindende werking. Ook vitamine E is onmisbaar.

TYRO Ultimate Dark Spot Corrector

Dit is belangrijk voor het herstelproces van de huid en tevens een anti-verouderingsvitamine. Naast de uitgebreide verzorgingslijn, die je kunt gebruiken voor zowel mannen als vrouwen, is er ook nog de NCPi lijn. Deze lijn is specifiek gemaakt voor huidverbetering. Voor de make-up werk ik met Make-Up Studio. Met deze producten is alles mogelijk, van naturel tot glamour. Bovendien is het wereldwijd bekend, maar ook dierproefvrij en hypoallergeen getest. Bijna alle producten zijn ook heel goed thuis te gebruiken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een afspraak in!

Contact

Openingstijden

Maandag 21 november:            Gesloten
Dinsdag 22 november:            Gesloten
Woensdag 23 november:            10.30 - 17.45
Donderdag 24 november:            09.30 - 16.30
Vrijdag 25 november:            11.00 - 17.30
Zaterdag 26 november:            09.00 - 16.30
Zondag 27 november:            Gesloten