Over Due Donne

Welkom bij schoonheidssalon Due Donne! Mijn naam is Nina de Kleine, en sinds september 2018 werk ik bij deze fijne schoonheidssalon. Met trots kan ik zeggen dat ik per 1 augustus 2019 deze schoonheidssalon heb overgenomen en dus eigenaresse ben van mijn eigen salon!

Schoonheidssalon Due Donne is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Krommenie. Mijn schoonheidssalon staat voor rust, persoonlijke aandacht en vakkundig werk. U kunt even ontsnappen aan het hectische leven en een moment voor uzelf hebben. Ik geef verschillende soorten behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen maar ook laserbehandelingen, Lash Lift en meer. Genoeg keuze dus om uzelf eens lekker te verwennen!

In de salon wordt gewerkt met producten van Týro en Make-Up Studio. Meer informatie over deze producten kunt u vinden onder het kopje Producten.

Ik hoop u snel te ontmoeten in mijn salon, u bent van harte welkom! Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel/app of mail dan gerust voor meer informatie naar 06-15365211 of info@duedonne.nl . 
Ik werk uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via de website onder het kopje Afspraak maken of via bovenstaande contactgegevens.