Ik ben ontzettend blij met de nieuwste toevoeging in de salon, namelijk de MedioStar Monolith LASER. Deze laser zal in de salon worden ingezet voor definitieve ontharing, huidverjonging, pigmentvlekjes en acne vermindering! 

Waarom ontharen met de MedioStar Monolith LASER?

  • Op dit moment de meest innovatieve en krachtige ontharingslaser op de markt.  
  • Comfortabele behandeling door het geavanceerde koelsysteem. 
  • Uitermate veilig, snel en nauwkeurig. 
  • Diepe penetratie (810nm tot 940nm), hierdoor zeer effectief.  
  • Geschikt voor huidtype 1 t/m 6, dus ook de donkere huid! 
  • Effectiever dan IPL.  
  • Met de juiste bescherming is ook laseren in de zomer mogelijk. 

Belangrijk: bij de laserbehandeling moet uw huid en haar uw eigen kleur hebben en mag het niet gebruind zijn door de zon, de zonnebank of zelfbruinende middelen.  

Wat is laser ontharen?  

Laser ontharing is een medische procedure die een laser gebruikt – een intens pulserende lichtstraal – om ongewenste haren te verwijderen. Tijdens laser ontharing gaat er een laserstraal door de huid van een individueel haarzakje. De intense hitte van de laser beschadigt het haarzakje, waardoor toekomstige haargroei gestopt wordt. 

Voor wie is laser ontharen geschikt?  

Laser ontharing is geschikt voor diverse vormen van overbeharing. Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen kunnen behandeld worden met laser. Maar let op; witte/grijze haren en lichte donshaartjes pakt de laser niet.  

Met deze laser lukt het bij de meeste mensen om 90% haarvermindering te verkrijgen. De eventuele resterende haren zullen dunner en lichter van kleur zijn. Vrijwel alle lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld het gezicht, bikinilijn, benen, armen, oksels en rug kunnen met de laser behandeld worden. 

Is laser ontharing gevaarlijk?  

Nee, in de basis is het niet gevaarlijk. Laat de behandeling wel altijd uitvoeren door een specialist die gecertificeerd is! Bij een niet-gecertificeerde behandelaar kan laser verbrandingen of littekens op de huid opleveren. Kies daarom altijd een salon met een opgeleide behandelaar.  

De meest voorkomende symptomen na een behandeling is huidirritatie in de vorm van roodheid. Dit trekt vaak al snel na de behandeling weer weg.  

Hoeveel laser behandelingen zijn er nodig?  

Gemiddeld heeft men 6 tot 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 of 6 weken, dit is veel minder dan bij IPL waar je gemiddeld 12 behandelingen nodig hebt.  

Waarom een laserbehandeling en geen IPL?  

IPL-behandelingen zijn simpelweg minder effectief. De pulserende lichtenergie die wordt gebruikt tijden een IPL-behandeling is minder krachtig en er gaat meer energie verloren naar omringende weefsels. Doordat de haarwortels niet altijd helemaal worden vernietigd, kan het zijn dat u vele IPL-behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.  

Bent u benieuwd wat ik voor u kan doen, of had u graag meer informatie gewild? Stuur mij gerust een berichtje op 06-15365211, of vul het contactformulier in via de website. Als u gelijk een afspraak wilt maken kan dat via het het kopje Afspraak maken.