Lieve cliënt,

 Tja, u vroeg zich zeker al af waar die december aanbiedingen bleven? Nou....wij ook!! Leuk hoor, die Black Friday, Cyber Monday en dat weekend ertussenin met hoge online kortingen en hippe namen. Maar ondertussen hebben we veel te lang moeten wachten op onze bestellingen. Hoezo gaan we trouwens niet gewoon met zijn allen in de winkels kopen? Lekker shoppen met elkaar, ergens koffie drinken en lunchen en daarna met volle tassen en lege portemonnee naar huis. Gevolg is dat iedereen op tijd de cadeautjes krijgt, de postbezorgers nog vriendelijk naar ons lachen ipv met gefrustreerde blik elke 3 seconden op de bel blijven hameren. En oh ja, dan blijven de winkels ook bestaan. Hoe leuk zou dat zijn? Geen tijd om te winkelen? Ik zou zeggen, op tijd beginnen. Ik herken mij trouwens he-le-maal niet in het geen-tijd excuus. En gelukkig maar, want tussen het binnenkomen van de aanbiedingen en het inpakken tot feestelijke kerstgeschenken heeft welgeteld 3 dagen gezeten. En daarmee heb ik een nieuw record behaald. En ENORME spierpijn in de bovenarmen. Maar het is voor een goed doel, namelijk de december aanbiedingen!! We hebben dit keer 2 soorten aanbiedingen, zodat u ook nog een beetje kunt kiezen. Hier komen ze even op een rij:

Set Clean Skin: Rosa Canina Cleansing Milk+ Rosa Canina Lotion van €39,40 voor €27,50

-Set Tyro Special Care: Special Day &Night E + Day &Night Eye Cream E van €62,40 voor €49,50

-Set Tyro de Luxe Care: Truffle Delight Night Cream + Peach Scrub van €65,90 voor €52,50

-Set Tyro Body Care: Lavendel Douche Gel + Hand Night Mask van €38,50 voor €27,50

Nou, dit is al leuk, toch?

Maar er is meer.  We hebben namelijk naast de sets ook nog van een geselecteerd aantal producten een Feestbuffet gemaakt. Kies de producten die u wilt. Ontvang 20% korting op elk product en wij pakken alles mooi voor u in! Dit zijn de producten in het feestbuffet:

-Top Cleansing gel: van €25,90 voor €19,95

- Clarifying Cleansing Milk: van €26,50 voor €21,50

-Luxurious Lifting Day Cream: van €52,50 voor €40,00

-Night Cream Gold: van €35,50 voor €27,50

-Prep&Protect SPF 30: van €26,90 voor €21,50

-NCPi 4D Anti Age Eye Cream: van €69,00 voor €50,00

-NCPi Age Correcting Serum: van €89,00 voor €65,00

 

Op alle resterende NCPi producten 10% korting.

Op alle Make Up Studio producten 15% korting en we hebben de meest schattige tasjes om het feestelijk in te pakken voor u!

Dat is een hele lijst, toch? 

Natuurljk hebben we ook nog de mooie cadeaubonnen, die we graag voor de gelegenheid inpakken. We vinden het fijn als u ons even belt of een berichtje stuurt, zodat we even de tijd kunnen nemen om het alvast in te pakken en klaar te leggen voor u. U kunt tegenwoordig ook Nina bereiken op maandag en donderdag en als het goed is volgend jaar ook de dinsdag erbij. Zij is bereikbaar op 06-15365211 en ze heeft voor kerst nog een paar plekken vrij voor een behandeling naar keuze, zodat u allemaal op uw best onder de boom zit!

We gaan maandag 24 december de kerst inluiden met een inloopochtend om de laatste kerstinkopen te kunnen doen. Nina werkt dan gewoon en Marit is van 10.00-12.30 aanwezig om u te helpen, u nog een kerstpresentje te kunnen overhandigen en misschien trek ik nog wel een foute kerstjurk aan ook, je weet maar nooit!

Natuurlijk reserveren we graag de Set van uw keuze om er zeker van te zijn, dat uw favoriete product niet is uitverkocht.

Overigens komen de Clarifying Cleansing Milk en het Hand Night Mask begin van volgende week binnen! 

Welnu, we hebben het allemaal niet voor niks ingepakt, kom maar lekker winkelen bij ons, en zien we u maandag 24 december nog eventjes?

 

Tot ziens in de salon!

met vriendelijke groet,

Marit, Nina en Caitlin,

Schoonheidssalon Due Donne. 

 P.S. Heeft u ons al op Instagram gevonden? Maritduedonne en  Ninaduedonne

 Openingstijden

Week 50

 

Maandag 10 december:10.30 - 15.00

Dinsdag 11 december: Gesloten 

Woensdag 12 december: 9.00 - 20.30

Donderdag 13 december: 11.00 - 21.00

Vrijdag 14 december: 9.30 - 17.00

Zaterdag 15 december: 9.00 - 16.00

Zondag 16 december: Gesloten

 

 

Meldt u zich aan op de nieuwsbrief via www.duedonne.nl , dan bent u als eerste op de hoogte!

Behandeling op afspraak:

075 – 6151654 , 06 – 16402296 of info@duedonne.nl

Belt u naar de salon en krijgt u het antwoordapparaat? Spreek hem alstublieft in! Ik bel u terug, beloofd.. wilt u mij echt dringend spreken, dan mag u mij bellen op 06-16402296. Whatsapp berichten sturen, sms, of mailen naar info@duedonne.nl mag natuurlijk altijd!

Schoonheidssalon Due Donne.  Heeft u Facebook? Wij ook! www.facebook.com/duedonne, en daar kunt u ook berichten sturen.

 

Twittert u? Wij ook! www.twitter.com/2donne, volg ons en blijf op de hoogte. 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring: 

Hierbij verklaren wij (Schoonheidssalon Due Donne) dat wij:

-          Uitleg hebben gegeven waarom de schoonheidsspecialiste vraagt naar bepaalde (medische) gegevens;

-          Alle medische gegevens hebben besproken en indien nodig heb toegelicht wanneer het van belang is voor deze behandeling;

-          Hebben uitgelegd waarom iedere (medische) verandering zo spoedig mogelijk moet doorgeven omdat dit het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden;

-          Alle gegevens vertrouwelijk behandelen om de cliënt zijn privacy te beschermen en dat we hebben verteld wat de rechten zijn onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming; dit is mondeling toegelicht, cliënt heeft de privacyverklaring van de salon kunnen lezen;

-          Toestemming hebben gevraagd voor het maken van digitale foto’s tijdens het intake-/kennismakingsgesprek voor de opbouw van een dossier. Tevens worden er –indien nodig- foto’s gemaakt voor/tijdens de behandeling van het te behandelen gebied. Deze foto’s worden nooit zonder de uitdrukkelijke toestemming, van de cliënt, gepubliceerd of aan derden gegeven.