Lieve cliënten.

Hier is ie weer, mijn jaarlijkse evaluatie van het jaar. ik zal meteen maar met de deur in huis vallen: al mijn goede voornemens zijn mislukt, en die van u?

Ik wilde iets rustiger aan doen: HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ik wilde de moeder der moeders zijn en niet in alle cliché's vallen: jammerlijk mislukt. Roep ook: Het is hier geen hotel! Ik doe alles voor jou en...Hoezo ruim je die zwijnenstal niet eens op? En als ik het echt niet meer weet: wat heb ik als moeder fout gedaan, dat jij zo laks/lui/slordig/onverschillig etc bent? Ja, aan gevoel voor drama ontbreekt het mij niet hoor! Wijselijk houdt zoonlief dan zijn mond of zegt: oké mam.

Ik wilde meer tijd voor mijn vriendinnen: zucht. Gelukkig heb ik van die vriendinnen, die mij dan zelf gaan berichten en snappen dat uit het oog, zeker nooit en te nimmer uit het hart zal zijn. Ze zijn mij zoveel waard.

En dan nog manlief, dochters, kleinkinderen, ouders, familie. Ik voel mij af en toe in spagaat, en dan niet van lenigheid, kan ik u vertellen! Maar ik bekijk het als volgt: dan heb ik tenminste iets om mij weer voor te nemen voor het nieuwe jaar!

Gelukkig kan ik het allemaal wel relativeren. Want waar ging het eigenlijk om dit jaar? Nou ja, waar het elk jaar om gaat: om gezondheid, om geluk, om samenzijn met dierbaren, om genieten van kleine dingen. En pas als gezondheid niet iets vanzelfsprekends blijkt te zijn, besef je hoe belangrijk die kleine dingen eigenlijk zijn. En hoe fijn het is, om je dierbaren bij je te hebben, weet je pas als je ze moet missen.....

Wat dat betreft, hebben we weer héél veel lief en leed gedeeld, he? Ik deel in bij deze even dikke pluimen en duimen uit voor de kanjers die zoveel hebben moeten doorstaan dit jaar en toch maar blijven lachen( want ja, wat moet je anders?). Met anderen jubel ik lekker mee, degene die dit jaar de liefde vonden, baby's kregen, of eindelijk zwanger zijn.

En dan nieuw in de salon: Nina! Niet nieuw natuurlijk, maar nu als schoonheidsspecialiste heeft ze op maandag en donderdag haar plek gevonden en heeft ze al heel wat tevreden klanten. En als je dan als ergste klacht hoort: de massage duurde wat lang........dan geloof ik dat Nina PRIMA op haar plaats is in de salon, denkt u niet? Ze is heerlijk aan het werk, voelt zich volledig op haar gemak en ik ben dolblij met haar!

Daarnaast ben ik sinds augustus heel blij met de komst van Caitlin! Zij is op zaterdag de sprankelende, vrolijke en enthousiaste jongedame die u helpt met cadeautjes, koffie inschenkt( vooral voor mij, omdat ik die steeds koud laat worden), alle klusjes doet die ik bedenk, en dat altijd met een stralende lach. Wat een heerlijke aanvulling op ons team!

Maar nu is het bijna kerst. Morgenochtend heeft u nog van 10.00-12.30 de tijd om bij ons nog snel een cadeaubon te kopen. Natuurlijk hebben we nog knallende feestaanbiedingen. Uw kerstcadeautje ligt nog klaar voor u! Nina werkt in de salon tot 15.00 en Caitlin en ik zijn in de winkel om alles nog extra mooi voor u in te pakken. En voor de nodige gezelligheid. Wat gaan we eten met kerst? Hoe is het met de kerststress? Bij mij trouwens prima, ik heb alles in huis. Waar ik dan zenuwachtig van wordt, ben ik niet gewoon de helft vergeten? Ja, ik ben dus iets vergeten: foute kerstjurken. Nou ja, je kunt niet alles hebben, toch?

Zien we u morgen? 

En anders: lieve cliënten, heel erg bedankt voor weer een jaar lief en leed. Bedankt voor uw vertrouwen in mij, in ons. Verlengen we onze band weer met nog een jaar?

Fijne dagen, geniet met elkaar. En wees lief voor elkaar. Tot volgend jaar!

De week van oud en nieuw is de salon gesloten.. ik ga even lekker met mijn man weg, als we hier geen witte kerst krijgen, zoeken we de sneeuw in Oostenrijk.

Heb het goed met elkaar,

Warme groet,

 

Marit, Nina en Caitlin,

 

Schoonheidssalon Due Donne. 

 

En hieronder vindt u nog de aanbiedingen van december, waarvoor geldt: op=op!!! 

 Tja, u vroeg zich zeker al af waar die december aanbiedingen bleven? Nou....wij ook!! Leuk hoor, die Black Friday, Cyber Monday en dat weekend ertussenin met hoge online kortingen en hippe namen. Maar ondertussen hebben we veel te lang moeten wachten op onze bestellingen. Hoezo gaan we trouwens niet gewoon met zijn allen in de winkels kopen? Lekker shoppen met elkaar, ergens koffie drinken en lunchen en daarna met volle tassen en lege portemonnee naar huis. Gevolg is dat iedereen op tijd de cadeautjes krijgt, de postbezorgers nog vriendelijk naar ons lachen ipv met gefrustreerde blik elke 3 seconden op de bel blijven hameren. En oh ja, dan blijven de winkels ook bestaan. Hoe leuk zou dat zijn? Geen tijd om te winkelen? Ik zou zeggen, op tijd beginnen. Ik herken mij trouwens he-le-maal niet in het geen-tijd excuus. En gelukkig maar, want tussen het binnenkomen van de aanbiedingen en het inpakken tot feestelijke kerstgeschenken heeft welgeteld 3 dagen gezeten. En daarmee heb ik een nieuw record behaald. En ENORME spierpijn in de bovenarmen. Maar het is voor een goed doel, namelijk de december aanbiedingen!! We hebben dit keer 2 soorten aanbiedingen, zodat u ook nog een beetje kunt kiezen. Hier komen ze even op een rij:

Set Clean Skin: Rosa Canina Cleansing Milk+ Rosa Canina Lotion van €39,40 voor €27,50

-Set Tyro Special Care: Special Day &Night E + Day &Night Eye Cream E van €62,40 voor €49,50

-Set Tyro de Luxe Care: Truffle Delight Night Cream + Peach Scrub van €65,90 voor €52,50

-Set Tyro Body Care: Lavendel Douche Gel + Hand Night Mask van €38,50 voor €27,50

Nou, dit is al leuk, toch?

Maar er is meer.  We hebben namelijk naast de sets ook nog van een geselecteerd aantal producten een Feestbuffet gemaakt. Kies de producten die u wilt. Ontvang 20% korting op elk product en wij pakken alles mooi voor u in! Dit zijn de producten in het feestbuffet:

-Top Cleansing gel: van €25,90 voor €19,95

- Clarifying Cleansing Milk: van €26,50 voor €21,50

-Luxurious Lifting Day Cream: van €52,50 voor €40,00

-Night Cream Gold: van €35,50 voor €27,50

-Prep&Protect SPF 30: van €26,90 voor €21,50

-NCPi 4D Anti Age Eye Cream: van €69,00 voor €50,00

-NCPi Age Correcting Serum: van €89,00 voor €65,00

 

Op alle resterende NCPi producten 10% korting.

Op alle Make Up Studio producten 15% korting en we hebben de meest schattige tasjes om het feestelijk in te pakken voor u!

Dat is een hele lijst, toch? 

Natuurljk hebben we ook nog de mooie cadeaubonnen, die we graag voor de gelegenheid inpakken. We vinden het fijn als u ons even belt of een berichtje stuurt, zodat we even de tijd kunnen nemen om het alvast in te pakken en klaar te leggen voor u. U kunt tegenwoordig ook Nina bereiken op maandag en donderdag en als het goed is volgend jaar ook de dinsdag erbij. Zij is bereikbaar op 06-15365211 en ze heeft voor kerst nog een paar plekken vrij voor een behandeling naar keuze, zodat u allemaal op uw best onder de boom zit!

We gaan maandag 24 december de kerst inluiden met een inloopochtend om de laatste kerstinkopen te kunnen doen. Nina werkt dan gewoon en Marit is van 10.00-12.30 aanwezig om u te helpen, u nog een kerstpresentje te kunnen overhandigen en misschien trek ik nog wel een foute kerstjurk aan ook, je weet maar nooit!

Natuurlijk reserveren we graag de Set van uw keuze om er zeker van te zijn, dat uw favoriete product niet is uitverkocht.

Overigens komen de Clarifying Cleansing Milk en het Hand Night Mask begin van volgende week binnen! 

Welnu, we hebben het allemaal niet voor niks ingepakt, kom maar lekker winkelen bij ons, en zien we u maandag 24 december nog eventjes?

 

Tot ziens in de salon!

met vriendelijke groet,

Marit, Nina en Caitlin,

Schoonheidssalon Due Donne. 

 P.S. Heeft u ons al op Instagram gevonden? Maritduedonne en  Ninaduedonne

 Openingstijden

 Week 8

 

Maandag 18 februari: 11.00 - 14.00

Dinsdag 19 februari: Gesloten

Woensdag 20 februari: 9.30 - 19.00

Donderdag 21 februari: 11.30 - 20.30

Vrijdag 22  februari: Gesloten

Zaterdag 23  februari: Gesloten

Zondag 24  februari Gesloten

 

Vanaf 22 februari t/m 2 maart is Marit afwezig.

Op de maandag, dinsdag en donderdag kunt u uiteraard bij Nina terecht. 

 

 

Meldt u zich aan op de nieuwsbrief via www.duedonne.nl , dan bent u als eerste op de hoogte!

Behandeling op afspraak:

075 – 6151654 , 06 – 16402296 of info@duedonne.nl

Belt u naar de salon en krijgt u het antwoordapparaat? Spreek hem alstublieft in! Ik bel u terug, beloofd.. wilt u mij echt dringend spreken, dan mag u mij bellen op 06-16402296. Whatsapp berichten sturen, sms, of mailen naar info@duedonne.nl mag natuurlijk altijd!

Schoonheidssalon Due Donne.  Heeft u Facebook? Wij ook! www.facebook.com/duedonne, en daar kunt u ook berichten sturen.

 

Twittert u? Wij ook! www.twitter.com/2donne, volg ons en blijf op de hoogte. 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring: 

Hierbij verklaren wij (Schoonheidssalon Due Donne) dat wij:

-          Uitleg hebben gegeven waarom de schoonheidsspecialiste vraagt naar bepaalde (medische) gegevens;

-          Alle medische gegevens hebben besproken en indien nodig heb toegelicht wanneer het van belang is voor deze behandeling;

-          Hebben uitgelegd waarom iedere (medische) verandering zo spoedig mogelijk moet doorgeven omdat dit het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden;

-          Alle gegevens vertrouwelijk behandelen om de cliënt zijn privacy te beschermen en dat we hebben verteld wat de rechten zijn onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming; dit is mondeling toegelicht, cliënt heeft de privacyverklaring van de salon kunnen lezen;

-          Toestemming hebben gevraagd voor het maken van digitale foto’s tijdens het intake-/kennismakingsgesprek voor de opbouw van een dossier. Tevens worden er –indien nodig- foto’s gemaakt voor/tijdens de behandeling van het te behandelen gebied. Deze foto’s worden nooit zonder de uitdrukkelijke toestemming, van de cliënt, gepubliceerd of aan derden gegeven.