Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
- voor het ontharen meestal tussen 6 en 12 , verschillend per persoon, met tussenpauzes van 6 weken.

- voor pigment, acne, rimpels en couperose 3 tot 6 keer, met tussenpauzes van 3 weken.

Is het pijnlijk?
Dat hangt af van bijvoorbeeld het te behandelen gebied en de persoonlijke pijngrens. Over het algemeen is het goed te doen, de flits duurt slechts een moment en u weet waar u het voor doet!

Wat kost het?
Dat ligt eraan welk gebied u behandeld wilt hebben, maar bijvoorbeeld de oksels is €36,- per keer, bovenlip €21,-. U kunt het beste even contact opnemen voor een prijsindicatie.

Hoelang duurt een behandeling?
Niet lang, elke twee seconden wordt er een flits gegeven en bijvoorbeeld voor de bikinilijn bent u in 10 minuten klaar. De behandeling kan zelfs gecombineerd worden met een ontspannende gezichtsbehandeling.

Mijn moeder is 85 jaar. Is dat een probleem?
Nee hoor, aan IPL is geen leeftijdsgrens gebonden. Zelfs de gevoeligste huid kan IPL verdragen.

Ik woon niet bij Due Donne in de buurt. Wat nu?
Geen probleem, wij zoeken voor u de dichtstbijzijnde salon, of u kunt contact zoeken met onze leverancier, kijk op www.alliance-bv.nl, zij hebben een lijst met alle salons die met IPL werken.

Wanneer komt de haargroei weer terug?
In principe niet, wij vernietigen met IPL namelijk de kiemlaag waardoor er geen voeding van de haar mogelijk is. Het lichaam kan echter in de loop der jaren, onder invloed van hormonen, zelfstandig haren aanmaken, maar dit zal nooit meer zijn dan zo'n 5% van wat het was. Dan flitsen we een paar keer en dan bent u er weer van af.