De producten van Týro, Make up Studio en Neoderma  blijken heel erg goed bij mij te passen. Ze zijn alledrie dierproefvrij ontwikkeld, hypo-allergeen en  bevatten uitsluitend hoogwaardige werkstoffen en verzorgen de huid daardoor zeer effectief.

Wat betreft Týro: Dit prachtige merk is ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Andries Molenaar en zijn vrouw, Antoinette. Op basis van kennis en jarenlange praktijkervaring zijn alle producten samengesteld, waarbij een paar zeer belangrijke ingrediënten niet mogen ontbreken. Zout bijvoorbeeld, want zout heeft een vochtbindende werking, en water is absoluut onmisbaar voor een effectieve huidverzorging.

Ook onmisbaar is vitamine E. Vitamine E is heel belangrijk voor het herstelproces van de huid en tevens een anti-verouderingsvitamine. Týro heeft een zeer uitgebreide verzorgingslijn, zowel voor dames als heren, van reinigingsproducten tot oog cremes, lichaamsverzorgingsproducten, zonneproducten, voor de rijpere huid, of juist jongere probleemhuiden, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Daarnaast is er sinds kort de nieuwe NCPi lijn, voor speciefieke huidverbetering.Ik ben er dan ook trots op, met een product van zo'n hoog niveau te mogen werken.

 onbekend.jpg

Deze prachige display van Make Up Studio siert sinds deze week onze winkel! Van een naturel blosje tot een complete glamourmake up, alles is mogelijk met deze decoratieve lijn, die bovendien wereldwijd bekend is, uiteraard ook alles dierproefvrij en hypoallergeen getest.

Daarnaast hebben wij de producten van Neoderma in het assortiment, waarvan de Chinese kruidenpeeling de bekendste behandeling is, een pittige maar pijnloze behandeling, ideaal tegen bijvoorbeeld onderhuidse ontstekingen of rimpels, hiermee geeft u uw huid een enorme oppepper. Wederom een fantastisch product, waar wij heel blij mee zijn.