De IPL behandelingen worden gegeven met onze " Adéna" . Dit apparaat is voorzien van de allernieuwste technieken en heeft een uniek patent op de behandeling voor donkerder huidtypes en een techniek waarmee nu zelfs blonde, witte en dikke grijze haren verwijderd kunnen worden!

IPL staat voor Intense Pulse Light. 

Ik gebruik IPL om permanent te ontharen, littekens te bestrijden, rimpels te verminderen, couperose onder controle te houden en pigmentvlekken te verwijderen.

Wat gebeurt er in uw huid bij IPL? Simpel gezegd wordt licht opgevangen, in de huid omgezet in warmte, hierdoor wordt de kiemlaag van een haar vernietigd, bloedvaatjes dichtgeschroeid, pigmentvlekken vallen uiteen en de huid wordt geactiveerd om nieuw collageen en elastine aan te maken.

Wat is het voordeel van IPL voor u? 

  • Nadat u klaar bent met de behandelingen met IPL bent u echt verlost van  bijvoorbeeld  die vervelende ongewenste haargroei!
  • Het kost u weinig tijd, de behandelingen zijn kort en kunnen zelfs gecombineerd worden met bijvoorbeeld een ontspannende gezichtsbehandeling.
  • De behandelprijzen zijn behoorlijk lager dan bij laser, IPL richt geen schade aan in de huid want de stralen blijven oppervlakkiger.
  • U ziet snel resultaat, IPL werkt echt!

Vragen?
Vanzelfsprekend zullen er een aantal vragen bij u op komen. Dagelijks krijg ik vragen over IPL, ik heb op deze pagina de meest gestelde vragen op een rijtje gezet en die zo duidelijk mogelijk beantwoord. Zit uw vraag er niet bij, schroomt u dan niet mij te bellen of een email te sturen, ik zal u met alle plezier alles vertellen wat u wilt weten.