Mijn naam is Marit Suurland, en al sinds 1992 ben ik schoonheidsspecialiste in hart en nieren.

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan,werd ik in 2002 ondernemer en eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon.

Sinds januari 2007 is mijn Schoonheidssalon Due Donne gevestigd in een karakteristiek pand (1902) aan de Zuiderhoofdstraat 27a in Krommenie. De originele ornamentenplafonds, kroonluchter en prachtige schouw geven een unieke sfeer, u kunt bij ons ontspannen en genieten van een behandeling naar keuze.

Na een grondige verbouwing van het prachtige pand was op 6 januari 2007 de officiële opening van schoonheidssalon Due Donne, die werd opgeluisterd door bijna alle vaste klanten, de heer Rienk Koopman van Make up studio en de mede oprichtster van Týro, mevrouw Antoinette Molenaar,die ook de officiële opening verrichtte.

Ik werk weliswaar alleen in de praktijk, maar op zaterdag heb ik gezelschap van Nina de Kleine. Ze is een aanpakker, lief, fris, beschaafd en verzorgd. Zij staat mij bij door allerlei klusjes te doen, klanten te ontvangen enz. Dus als u op zaterdag een afspraak heeft/ producten nodig heeft/ een cadeaubon wilt kopen enzovoort: Nina staat voor u klaar!

Wat ons onderscheidt van andere schoonheidssalons is de manier waarop wij onze klanten tegemoet treden en het plezier waarmee ik mijn werk uitvoer, waarbij de kwaliteit van de behandelingen eerste prioriteit heeft. Ik streef ernaar om de wens van mijn klanten te combineren met mijn vakkundig advies, om zo een fantastisch resultaat te bewerkstelligen.

Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf graag behandeld zou willen worden en met dit motto begroet ik gelukkig heel veel tevreden cliënten!

U bent van harte welkom!